Miljøfyrtårn - et godt verktøy for miljøledelse

Vi tilbyr deres bedrift en miljøfyrtårn konsulent som vil hjelpe dere ved å legge alt til rette for å bli Miljøfyrtårn sertifisert. Vårt primærområde er nok Fosen, men vi tar oppdrag også andre steder i landet. Vårt hovedkontor ligger på Brekstad, Sør-Trøndelag.

Miljøfyrtårns bransjekrav skal virke positivt både for miljøet og virksomheten. Våre kvalifiserte konsulenter hjelper din virksomhet med å finne fram til konkrete, målbare og lønnsomme miljø- og klimatiltak. Konsulentene hjelper din virksomhet med å gjennomføre en miljøanalyse og velge relevante tiltak som må gjennomføres.

Alle krav som stilles gjeldende din virksomhet er utviklet i samråd med bransjen. Miljøfyrtårn bidrar med kompetanse, rutiner og løsninger som gjør din virksomhet kvalifisert for Miljøfyrtårn-sertifisering.

Din virksomhet blir en mer attraktiv arbeidsplass og leverandør av varer og tjenester i et marked som har økende fokus og krav om miljødokumentasjon. En miljøfyrtårn-sertifisering er et synlig bevis på at din virlsomhet mener alvor med sitt miljø- og klimaengasjement.

Ønsker du å lese mere om dette? Last ned vår PDF - brosjyre_virksomhet.pdf 

Vi i Miljø og Sikkerhetsrådgiving foretar miljøsertifisering til fastpris.
Ta kontakt for å høre mer om dette.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook